• A la carte - Forretter

    • Blomkålscremesuppe

      Kr. 98,00

      m/ smørdampet blomkålsbuketter og kørvelblade. Hertil ristede brødcroutons

    • Ristede skagensrejer

      Kr. 128,00

      m/ kryddersmør og sauterede grønsager

    • Hjemmerøget dyreinderlår

      Kr. 108,00

      anrettet på rucola salat m/ hjemmelavet
      pickles, flødepeberrod og ristede valnødder

    • Hvidløgsristede vinbjergsnegle

      Kr. 108,00
    • A la carte - Hovedretter

    • Tournedos Bearnaise

      Kr. 298,00

      m/ brødcroutons, sæsonens grønsager, bagt kartoffel og sauce bearnaise

    • Wienerschnitzel (Kalvekød)

      Kr. 238,00

      med brasede kartofler, wienerdreng og skysauce

    • Kalvefilet á la Zürcher

      Kr. 238,00

      serveres i flødesauce. Serveret med skalotteløg, dagens grønsager og pommes rösti

    • Peberbøf

      Kr. 298,00

      med pebersauce, råstegte kartofler og dagens grønsager

    • A la carte - Vegetar

    • Ris timbale

      Kr. 158,00

      med svampe og squash på bund af saute af grønsager hertil ratatouille

    • A la carte - Desserter

    • Ostebræt

      Kr. 138,00

      m/ flere slags oste. Hertil ristet rugbrød og rødvinsmarinerede nødder.

    • Hanens desserttallerken

      Kr. 118,00

      m/ 2 slags kage, is og frugt samt bærcoulis

    • Skovbærtærte

      Kr. 98,00

      m/ marcipan. Hertil rørt creme fraiche m/ mynte

    • Nøddekurv

      Kr. 98,00

      m/ nougat og vanilleis. Hertil ristede mandler og frugtcoulis

    • A la carte - Specialiteter

    • Rødspætte

      Kr. 198,00

      m/ hvide kartofler, persillesovs samt grøntsager
      Serveres KUN onsdag

    • Stegt flæsk

      Kr. 148,00

      m/ persillesovs, kartofler og rødbeder

      Serveres KUN torsdag

    • Boeuf saute stroganoff

      Kr. 188,00

      m/ kartoffelmos

      Serveres KUN fredag

Top