Alle arrangementer inkluderer velkomstdrink, 3 retters menu, Hanens hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum under middagen samt dessertvin, og med efterfølgende kaffe og kage.

    • Selskabsarrangementer - Forslag

    • Forslag 1

      Kr. 535,00

      Rejecocktail

      Flæskesteg

      Rubinsteinerkage

    • Forslag 2

      Kr. 555,00

      Klar suppe m/ boller

      Jægersteg

      Kold orange souffle

    • Forslag 3

      Kr. 575,00

      Tarteletter m/ høns i asparges

      Kalvesteg stegt som vildt

      Islagkage

    • Forslag 4

      Kr. 640,00

      Hjemmerøget krondyr

      Sprængt glaseret and

      Pære Marine

    • Forslag 5

      Kr. 625,00

      Indbagt svampesuppe

      Stegebuffet

      Dessertbuffet

    • Forslag 6

      Kr. 655,00

      Kold fiskeanretning

      Helstegt oksefilet

      Pære Belle Helene

    • Forslag 7

      Kr. 700,00

      Fiskefilet oriental

      Kalvemørbrad

      Nøddekurv m/ hjemmelavet is

    • Evt. tilkøb til arrangementerne

      • Specielle vine (se vinkort)

      • Cognac og likør

      • Natmad

      • Fri bar af øl, vand og vin efter spisningen, til natmaden er serveret – kr 100,-

    • Selskabsarrangementer - Suppe

    • Klar suppe

      Kr. 65,00

      m/ boller og urter

    • Aspargessuppe

      Kr. 70,00

      Flødelegeret m/ kødboller og asparges

    • Minestronesuppe

      Kr. 65,00

      Italiensk urtesuppe m/ bacon og hvidløg

    • Carrysuppe »Mulligatawny«

      Kr. 70,00

      m/ hønsekød og ris

    • Skaldyrsuppe

      Kr. 90,00

      Tilsmagt m/ cognac

    • Indbagt Svampesuppe

      Kr. 90,00

      m/ ristet bacon

    • Varm Tomatsuppe

      Kr. 65,00

      m/ bacon og nudler

    • Selskabsarrangementer - Forretter

    • Tarteletter

      Kr. 78,00

      m/ skovsvampestuvning tilsmagt m/ sherry

    • Tarteletter

      Kr. 78,00

      m/ høns og asparges

    • Hjemmerøget krondyr

      Kr. 112,00

      m/ appelsinsalat, cumberlandsauce og flûtes

    • Røgtallerken fra egen røgeovn

      Kr. 125,00

      Laks, svinemørbrad og oksefilet

      anrettet på blandet salat

      Hertil cumberland sauce, røræg og flûtes

    • Tapas tallerken

      Kr. 125,00

      m/ chorizopølse, seranoskinke, tigerrejer, oliven, syltet peberfrugt og artiskok

    • Tigerrejer på spyd

      Kr. 125,00

      Hvidløgsristede på sprød salat

      Hertil purløgsdressing og flûtes

    • Fiskefilet »Marquery«

      Kr. 112,00

      Gratineret m/ rejer, champignons, asparges og flûtes

    • Krabbespyd á la Orly

      Kr. 112,00

      m/ tigerrejer, krabbe og champignon anrettet på grøn salat

      Hertil rejer, dressing og flûtes

    • Carpaccio

      Kr. 98,00

      m/ rucola, olivenolie, sennep og parmesan

    • Fiskefilet »Orientale«

      Kr. 112,00

      Meuniérestegte fiskefileter m/ ris, rejer, carryhollandaise og flûtes

    • Fiskefilet »Florentine«

      Kr. 112,00

      Dampet fiskefilet anrettet på artiskokbund

      m/ spinat, rejer og mornaysauce samt flûtes

    • Indbagt laks i butterdej

      Kr. 112,00

      m/ krydderurtepesto og hollandaise samt flûtes

    • Fiskefilet »Torino«

      Kr. 112,00

      m/ dampet og stegt fiskefilet, rejer, asparges og hollandaisesauce

    • Kold fiskeanretning

      Kr. 112,00

      m/ hvidvinsdampet laks og rødspættefilet rejer, asparges, 2 slags dressing og flûtes

    • Laksetallerken – 3 slags

      Kr. 112,00

      Hjemmerøget, dampet og gravet laks

      Anrettet på salat, hertil sennepsdressing, røræg og flûtes

    • Stor rejecocktail

      Kr. 80,00

      m/ dressing og flûtes

    • Selskabsarrangementer - Stegeretter

    • Gammeldaws flæskesteg

      Kr. 168,00

      m/ rødkål, svesker, æble m/ gelé, hvide og brunede kartofler samt flæskestegssovs

    • Pikant svinekam

      Kr. 168,00

      m/ ærter franchaise, bacon, champignons, hvide og brasede kartofler samt paprikasauce

    • Sprængt svinekam

      Kr. 168,00

      m/ årstidens grøntsager, hvide og stegte kartofler, smeltet smør, aspargessauce og tomat

      m/ flødepeberrod

    • Jægersteg

      Kr. 168,00

      Nakkesteg stegt m/ bacon og enebær.

      Hertil persillekartofler, pommes allumette, æble m/ gelé svampe sauté

      samt 1 slags frisk grønt, waldorffsalat, tyttebær- og jægersauce

    • Farseret unghanebryst m/ kyllingsoufflefars

      Kr. 188,00

      m/ kartoffeltærte, dijoncreme, smørdampet porrer, årstidens friske grønsager og stegte kartofler

    • Gammeldaws andesteg

      Kr. 195,00

      m/ hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, æble m/ gelé og agurkesalat samt andesovs

    • Sprængt glaseret and

      Kr. 195,00

      m/ grønne asparges, årstidens grøntsager, tomat m/ flødepeberrod

      hvide og stegte kartofler og anderødvinssauce

    • Farseret kalkun

      Kr. 188,00

      m/ 3 slags friske grøntsager, hvide kartofler, rissolés og tomatsauce

    • Urtefarseret kalvefilet

      Kr. 225,00

      m/ grøntsagstimbale, friske grønsager, fyldt kartoffel, rissoles og dejlig kalvesky

    • Kalvesteg m/ persille

      Kr. 188,00

      Gennemstegt m/ årstidens grøntsager, agurkesalat, fyldt tomat, rissolés og hvide kartofler samt kalveskysovs

    • Kalvesteg, stegt som vildt

      Kr. 188,00

      Gennemstegt m/ tyttebær, waldorffsalat, æble m/ gelé, hvide og brunede kartofler samt vildtsovs

    • Gammeldaws oksetyksteg

      Kr. 188,00

      m/ glaserede perleløg, bønner, gulerødder, rissolés, hvide kartofler og solbærsyltetøj samt oksestegssovs

    • Rosastegt dyreinderlår

      Kr. 225,00

      m/ flødekartofler, waldorffsalat, sauteret savoykål, ristede svampe

      samt 1 slags grønt, rissolés og vildtsky

    • Rosastegt oksefilet

      Kr. 225,00

      m/ honning glaserede gulerødder, 2 slags friske grøntsager, kartoffelsouffle og rissoles samt bearnaise- og bordelaisesauce

    • Medallion af oksemørbrad

      Kr. 258,00

      Stegt m/ bacon. Hertil bagte rødløg, 2 slags friske grønsager, pestobagte og råstegte kartofler, bearnaise- og mild pebersauce

    • Kalvemørbrad

      Kr. 248,00

      m/ kalvesky, forårsløg, squash gratin, 1 slags frisk grønt, hasselback kartofler og rissolés

    • Havtaske medallion

      Kr. 225,00

      m/ bacon, ris pilaw, krydderurtehollandaise, bagte squash og savoyflan

    • Stege buffet med 3 slags kød

      Kr. 198,00

      Vælg mellem: Oksefilet, farseret kalkun, glaseret skinke, lammekølle, bagt laks, pikant svinekam, kalve culotte - el. bbq marineret kyllingebryst

      Tilbehør: Gratinerede flødekartofler og hasselback kartofler, pasta salat, tzatziki, broccolisalat, melonsalat, æblesalat rødvinssauce og svampefløde sauce

    • Selskabsarrangementer - Desserter

    • Nøddekurv

      Kr. 92,00

      m/ 4 slags hjemmelavet is og frugt

    • 1/2 ananas

      Kr. 92,00

      m/ 3 slags hjemmelavet is

    • Pære mariné

      Kr. 82,00

      Hel pære fyldt m/ nougat, pernodmarinerede druer og rørt is

    • Hjemmelavet islagkage

      Kr. 82,00

      m/ 3 slags is, nougat, marcipan, nødder og frugtsauceSelska

    • Desserttallerken / Buffet

      Kr. 112,00

      Chokoladekage, æbletærte, pistacie is, sorbet Frageliteroulade m/ skovbæris samt frisk frugt

    • Rubinsteinerkage

      Kr. 78,00

      Romfromage på makronbund m/ hindbærmarmelade og profiteroles

    • Kold orange soufflé

      Kr. 78,00

      m/ lun ferskensauce

    • Karamelrand (Bagt creme)

      Kr. 78,00

      m/ flødeis og karamelsauce

    • Lys og mørk Chokolademousse

      Kr. 78,00

      m/passionsfrugtcoulis

    • Frisk frugtsalat

      Kr. 84,00

      m/ likør råcreme eller rørt is

    • Panna Cotta i glas

      Kr. 78,00

      m/ eksotisk frugtsalat og bærculis

    • Pærer Belle Helene

      Kr. 92,00

      m/ chokoladesauce, vanilie is og portvinsskum

    • Selskabsarrangementer - Kaffe og hjemmebag

    • Kaffe eller the

      Kr. 30,00
    • Lagkage

      Kr. 35,00
    • Sarah Bernhard

      pr. stk. Kr. 15,00
    • Petit four

      Kr. 25,00
    • Kringle

      Kr. 20,00
    • Kransekage

      pr. stk. Kr. 25,00
    • Småkager

      Kr. 15,00
    • Selskabsarrangementer - Det kolde køkken

    • Forslag 1

      Marineret sild m/ carrysalat, ferskrøget laks m/ lun røræg, 1/2 æg m/ rejer, varm fiskefilet m/ remoulade,

      leverpostej m/ bacon og champignons, tartelet m/ høns i asparges, frikadeller m/ rødkål og brie m/ druer samt frugtsalat

      Som buffet ................................................................................Kr. 200,-

      Som anretning..........................................................................Kr. 220,-

    • Forslag 2

      Marineret sild m/ karrysalat, varm fiskefilet m/ remoulade, rejer m/ mayonaise, ferskrøget laks m/ lun røræg,

      lun mørbradsbøf m/ champignon a la crème, kyllingebryst i carry m/ stegte kartofler og osteanretning m/ frugtsalat.

      Som buffet ...............................................................................Kr. 240,-

      Som anretning .........................................................................Kr. 260,-

    • Forslag 3

      Lun reje-porretærte m/ purløgsdressing, “røget laks barock“ m/ sennep og rødløg, parmaskinke med melon,

      dampet fiskefilet m/ rejer og asparges i sauce vin blanc, indbagt svinemørbrad med spinat og løg, græsk salat med feta ost,

      kalvefilet m/ champignon a la crème og pommes rösti, osteanretning med 3 slags udvalgte oste.

      Som buffet ................................................................................Kr. 350,-

      Som anretning..........................................................................Kr. 370,-

    • Forslag 4

      Hjemmerøget laks med røræg, forskellige tærter, pastasalat, bønnesalat og salatbuffet med dressing,

      dampet rødspættefilet i sauce vin blanc, frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder,

      glaseret skinke med flødestuvede kartofler, brie m/ druer

      Som buffet ................................................................................Kr. 220,-

    • Forslag 5 (egner sig ikke til ud af huset)

      Røget laksetatar med toast, fisketerrine med skaldyr, graved hellefisk med sennepsdressing, pirogger med rejefyld,

      parmaskinke med melon, perlehønebryst med spinatflan, sprængt kalveculotte med stuvede asparges,

      piroger med oksefyld, stegte kartofler,  tomatsalat m/ mozzarella, indbagt brie i butterdej m/ sennep, italiensk chokoladekage a la tiramisu

      Som buffet ................................................................................Kr. 350,-

      Som anretning..........................................................................Kr. 370,-

    • Forslag 6

      Roulade af laks m/ friske krydderurter, sprød salat af spinat, Marinerede krebsehaler med citrus og hvidløgsdressing.

      Buffet:
      Røget oksefilet med aspargessalat og artiskokker,
      Kyllingefilet vendt i sesam med sursød sauce, lammekølle med hvidløg og persille, rosastegt kalvefilet med pestobagte kartofler og ratatouille, samt sprød salat med spinat, bagte tomater, radiser, lucernespirer og agurk.

      Islagkage med frisk frugt.

      Som buffet ................................................................................Kr. 350,-

      Som anretning..........................................................................Kr. 370,-

    • Forslag 7 - Tapas buffet

      pr. couvert Kr. 325,00

      Anretning 7 – Tapas buffet

      · Lakseroulade på grillet toast med krydderurteflødeost og hvidløgsspirer.

      · Cremet tunmousse med citronsmag, hjertesalat og crouton.

      · Scampirejespyd med hjemmelavet aioli og krydderurtesalat.

      · Sprøde sandwiches med italienske specialiteter og røget fisk.

      · Grillede toast med oliventapanade og lufttørret skinke og grillede artiskokker.

      · Små lune hjemmelavede frikadeller svøbt i bacon.

      · Pestomarinerede oksesteaks med tomatsalat m/ mozzarella.

      · Hjemmelavede chokoladebrownie med valnødder og chokoladeganaché.

      · Ostehapsere med radiser og oliven.

      · Små frugttærter med hvidchokolademousse.

      *alle buffeter er med hjemmebagt brød.

    • Selskabsarrangementer - Natmad

    • Aspargessuppe

      Kr. 50,00

      m/ boller og flûtes

    • Klar suppe

      Kr. 45,00

      m/ urter, boller og flûtes

    • Fransk løgsuppe

      Kr. 45,00

      Serveres med ostecroutons og flûtes

    • Kartoffel/Porresuppe

      Kr. 45,00

      m/ bacon og flûtes

    • Carrysuppe »Mulligatawny«

      Kr. 55,00

      m/ hønsekød, ris og flûtes

    • Croissant – fyld selv

      Kr. 55,00

      2 stk. pr. person m/ 3 slags fyld og salat

    • Frikadeller

      Kr. 60,00

      m/ kold kartoffelsalat

    • Æggekage

      Kr. 65,00

      m/ hjemmerøget bacon og spæk, tomat, purløg

    • Biksemad

      Kr. 65,00

      m/ rugbrød, rødbeder og spejlæg .

    • Tærter

      Kr. 65,00

      3 slags tærter m/ salat og dressing

    • Pølse- /Patébord

      Kr. 108,00

      m/ 5 slags pølser, 3 slags paté, div. tilbehør og hjemmebagt brød

    • Hotdogs

      Kr. 65,00

      lav-selv

    • Selskabsarrangementer - Brunch

    • Brunch forslag 1

      pr. couvert Kr. 220,00

      Marinerede sild m/ karrysalat, Hjemmerøget laks, 3 slags rundstykker, Franskbrød, Rugbrød, 2 slags ost, Yoghurt m/ müsli, 2 slags marmelade, Lun leverpostej / bacon og champignon, hjemmelavet rullepølse m/ sky og løg, Skinke m/ asparges og italiensksalat, Røræg med små pølser og bacon, Kaffe og the, Juice / mælk

    • Speciel Brunch

      pr. couvert Kr. 238,00

      Hjemmebagte boller/grovbrød, Laksetatar m/ rygeost og krydderurter samt brødcroutons, Reje/porretærte m/ purløgsdressing, Hønsesalat m/ sprød bacon og ananas, Serano skinke m/ æggestand, Røget oksefilet m/ artiskokker, Omelet m/ skinke, bacon og løg, Bagte tomater og brasede kartofler samt spejlæg, Græske frikadeller m/ oliven og soltørret tomat, Fyldte pandekager m/ oksekødsfyld, Osteanretning m/ druer og marinerede nødder

    • Ekstra til buffeten

      Spejlæg .....................................................................................Kr. 10,-

      Tærte .........................................................................................Kr. 15,-

      Bras kartofler ..........................................................................Kr. 10,-

      Bager basser ...........................................................................Kr. 15,-

      Blød kogt æg ............................................................................Kr. 10,-

      Pandekager m/ ahornsirup ....................................................Kr. 20,-

      Frisk frugt..................................................................................Kr. 25,-

      Kransekage...............................................................................Kr. 25,-

      Bag selv vafler...............................................................................Kr. 30,-

    • Drikkevarer

      Kaffe/the ...................................................................................Kr. 30,-

      Øl.................................................................................................Kr. 30,-

      Vand ...........................................................................................Kr. 25,-

      Bitter/snaps..............................................................................Kr. 25,-

Top