• Turistmenu - Forretter

    • Klar suppe

      Kr. 50,00

      m /boller og urter

    • Aspargessuppe

      Kr. 55,00

      m /boller og asparges

    • Tarteletter

      Kr. 60,00

      m /høns i asparges

    • Turistmenu - Stegeretter

    • Flæskesteg

      Kr. 120,00

      m/rødkål, brunede- og hvidekartofler

    • Sprængt nakkesteg

      Kr. 120,00

      m /grøntsager, aspargessauce og hvidekartofler

    • Kalvesteg

      Kr. 155,00

      stegt som vildt, m /waldorfsalat, tyttebær, brunede- og hvidekartofler

    • Dansk bøf

      Kr. 108,00

      m /blødeløg, rødbeder og hvidekartofler

    • Karbonader

      Kr. 108,00

      m /grøntsager, skysauce og hvidekartofler

    • Hanens gryderet

      Kr. 138,00

      m/ okse/kalvekød

    • Turistmenu - Det kolde køkken

    • Kold anretning som buffet

      Kr. 150,00

      m /lunt

    • Snitter

      pr. stk. Kr. 30,00
    • Turistmenu - Desserter

    • Is

      Kr. 60,00

      m /frugter og flødeskum

    • Citronfromage

      Kr. 60,00

      m/ flødeskum

    • Frugtgrød

      Kr. 50,00

      m/ mælk

    • Turistmenu - Kaffebord

    • Kaffe

      Kr. 30,00

      ad libitum

    • ½ Hjemmebagt bolle

      Kr. 15,00
    • Kringle

      Kr. 40,00
    • Lagkage

      Kr. 45,00
    • Frugttærte

      Kr. 50,00
    • Æblekage

      Kr. 45,00
    • Småkager

      Kr. 20,00
    • Kransekage

      pr. stk. Kr. 25,00
    • Vi anbefaler hele kaffebordet

      Kr. 110,00

      ½ bolle, kringle, lagkage og småkager


Turistmenuen gælder kun mandag-fredag med min. 25 kuverter.

Top