image_pdfimage_print

Forretter – tallerkenanretning

Varmrøget laks med citrus og syltede asparges på bund af salat med urter, spirer og grov ærtepure .

Eller

Seranoskinke på mizuna salat, gulerodschips, mango chutney, artiskokker og olivenolie.

Hovedretter

Rosastegt oksecuvette af Hereford, timian sauce, stegte rodfrugter, syltede og stegte svampe.

Eller

Rosastegt kalvefilet med hvidløg, rosmarin og citrus. Hertil en whisky sauce, hvidløgsstegte kartofler samt grøntsager fra årstiden.

Eller

Pikeret lammeculotte med spæk, persille og hvidløg. Hertil en sauce af fonden , kartoffeltærte, salat med nødder, tranebær og granatæblekerner og glaserede pastinakker.

Eller

Kalvesteg stegt som vildtmed waldorffsalat, tyttebær, æble med gele, hvide og brunede kartofler samt vildtsauce

Desserter

Hanens islagkage med hjemmelavet daim-, jordbær-, vaniljeis på fragilité, med rabarber og jordbær coulis, chokolade gitter, brændt hvid chokolade og frisk mynte.

Eller

Brownie med vaniljeis og frugt coulis.


Vælg 3 retter for 275 kr.

Top

RESTAURANTEN

Restauranten genåbner d. 9/6 - ring allerede nu på 75529720 for, at reservere bord.

 

TAKEAWAY

Ønsker du Take Away venligst se vores FB, da den altid vil være opdateret
Evt. se nederst på denne side, hvor vores opslag også bliver vist.

 

INFO
Ønsker man at annullere et allerede bestilt arrangement,
venligst kontakt os så hurtigt som muligt på tlf: 75529720.