VI ANBEFALER SNITTEBUFFET:

Friskstegt rødspættefilet m/ remoulade, 1/2 æg m/ rejer, 2 slags pålæg, lun hjemmelavet leverpostej m/ bacon og hjemmesyltede rødbeder og hjemmebagt brød.

Inkl. småkager

140,-

Kaffe & hjemmebag:

Kaffe/the

35,-

Kringle

40,-

1/2 Bolle med smør

15,-

Lagkage

55,-

Småkager

20,-

Ovenstående anbefales til en pris af 140,-

Frugttærte m/creme fraiche:

65,-

Kransekage:

45,-

Trekant sandwich:

35,-

Snitter pr. stk:

55,-

Uspec. smørrebrød:

75,-

1/2 Hjemmebagt bolle m/pålæg:

55,-

VÆR SOCIALE MED OS

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Take-away i uge 5 🐓

Torsdag d. 30/1:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag d. 31/1:
Wienerschnitzel m/ skysovs, brasede kartofler, ærter og wienerdreng 175,-

Eller

Hanegryde m/ stegte kartofler, ris og hjemmesyltede agurker 125,-

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰
... See MoreSee Less

Take-away i uge 5 🐓

Torsdag d. 30/1:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag d. 31/1:
Wienerschnitzel m/ skysovs, brasede kartofler, ærter og wienerdreng 175,-

Eller

Hanegryde m/ stegte kartofler, ris og hjemmesyltede agurker 125,- 

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰
2 weeks ago

En lille stemnings video fra da vi igen i år leverede mad til en fyldt Gørding hal, inden Kandis skulle optræde 🎊🎉

Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset så kontakt os på den.gyldne.hane@mail.dk eller 75 52 97 20 ☎️ Så kan vi i fælleskab lave en menu der passer til dine behov. Om i er 10 personer eller 600 👨🏼‍🍳

Ps. Der er stadig et par ledige borde til fredag aften til ålespisning 👩‍🍳
... See MoreSee Less

En lille stemnings video fra da vi igen i år leverede mad til en fyldt Gørding hal, inden Kandis skulle optræde 🎊🎉

Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset så kontakt os på den.gyldne.hane@mail.dk eller 75 52 97 20 ☎️ Så kan vi i fælleskab lave en menu der passer til dine behov. Om i er 10 personer eller 600 👨🏼‍🍳

Ps. Der er stadig et par ledige borde til fredag aften til ålespisning 👩‍🍳Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Er der take away på søndag?

Mikkel Overgaard

Stadig ledige borde til åle spisning d. 24/1!

Samt en menu til valentinsaften d. 14/2 ❤️

Bestil bord nu på 75 52 97 20 ☎️Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Stadig ledige borde til åle spisning d. 24/1! 

Samt en menu til valentinsaften d. 14/2 ❤️

Bestil bord nu på 75 52 97 20 ☎️

1 CommentComment on Facebook

Hvad tid er ål?

4 weeks ago

... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

Godt billede

4 weeks ago

Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️

4 CommentsComment on Facebook

Det er bare sådan et dejlig sted👌👏🥰

Jeg savner nu da i havde åben i restauranten om aftenen 🥩🍷 Der er lækker mad på jeres tema aftner, men meget støj ☺️

Anette Kryger Buch se 😋 7. Marts 😍

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ferielukket uge 28-29

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio