Restaurant Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hane er, med sin beliggenhed ved den smukke Geografiske Have, blandt en af de skønneste restauranter i Danmark.


Bygningen, som er den oprindelige hovedbygning til Petersbjerggård, blev ved Koldings 700 års jubilæum i 1968, flyttet til Den Geografiske Have.Petersbjerggård er i arkitektonisk henseende en værdifuld bindingsværksbygning, som formodentligt kan dateres til 1600-tallet. Ved genopbygningen har man så vidt muligt bevaret bygnings oprindelige præg, såvel det ydre som i det indre.Det smukke bindingsværkshus, de hyggelige stuer, god og rigeligt mad samt den pragtfulde beliggenhed, er rammen om Restaurant Den Gyldne Hane.


Den Gyldne Hane holder fast i traditionerne med de gamle danske retter samt inspiration fra det franske køkken. Kort sagt alle de elementer, der kendetegner dansk kroidyl, når den er bedst.Vi sætter en stor ære i at alt er hjemmelavet med friske råvarer. Blandt andet har vi stor erfaring med vores røgeovn, som både kan varm- og kold ryge. I køkkenet lægges der stor vægt på sæsonsvarer og kvalitet.


I sommersæsonen har vi mulighed for udendørs servering på vores dejlige terrasse, der ligger op til Den Geografiske Have.Uanset sæson er der mulighed for mad ud af huset samt at kunne booke vores selskabslokaler.


Vi glæder os til, at byde jer velkomne på

Restaurant Den Gyldne Hane

Liselotte & JanBestil bord:

75 52 97 20

Skriv til os:

Den.gyldne.hane@mail.dk

Besøg os:

Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding


ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ferielukket uge 28-29

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio - Web med mere