Forretter:

Klar suppe:

m /boller og urter

55,-

Aspargessuppe:

m /boller og asparges

60,-

Tarteletter:

m /høns i asparges

65,-

Stegeretter:

Flæskesteg:

m/rødkål, brunede- og hvidekartofler

150,-

Sprængt nakkesteg:

m /grøntsager, aspargessauce og hvidekartofler

150,-

Kalvesteg:

stegt som vildt, m /waldorfsalat, tyttebær, brunede- og hvidekartofler

160,-

Dansk bøf:

m /blødeløg, rødbeder og hvidekartofler

150,-

Karbonader:

m /grøntsager, skysauce og hvidekartofler

135,-

Hanens gryderet:

m/ okse/kalvekød

150,-

Det kolde køkken:

Traditionel frokostbuffet:

efter kokkens valg

160,-

Snitter:

55,- pr. stk.

Desserter:

Is:

m /frugter og flødeskum

65,-

Citronfromage:

m/ flødeskum

65,-

Frugtgrød:

m/ mælk

55,-

Kaffebord:

Kaffe:

ad libitum

35,-

½ Hjemmebagt bolle:

15,-

Kringle:

40,-

Lagkage:

55,-

Frugttærte:

55,-

Småkager:

20,-

Kransekage:

45,- pr. stk.

Vi anbefaler hele kaffebordet:

½ bolle, kringle, lagkage og småkager

140,-

Turistmenuen gælder kun mandag-fredag med min. 25 kuverter.

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ferielukket uge 28-29

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio