JULEMENU FRA DEN GYLDNE HANE

Afhent din 1/2 andesteg til juleaften. 

-Klargjort og lige til at sætte i ovnen. 


Med hjemmelavet rødkål, ½ æble med gele, lækker andesovs, agurkesalat og svesker samt brunede og hvide kartofler


½ and p. p. kr 200,-

ris a la mande 50,-


Skal afhentes mellem kl. 11,00 og 12,00 den 24/12


Traditionel julefrokost

Menuen:

· Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat

· Friskstegte fiskefileter med remoulade og citron

· 1/2 æg m/ hjemmerørt mayo pyntet med rejer

· Varm røget laks fra egen rygeovn med citronpeber

· Hjemmerøget glaseret hamburgerryg med julehvidkål

· Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges

· Hjemmelavet frikadeller med rødkål

· Lun hjemmelavet leverpostej m/ sprød bacon

og champignon

· Hjemmelavet ris a la mande m/ lun kirsebærsauce

· Brie m/ druer

· Brød, kiks, smør, fedt

Pris pr. couvert i huset:

300,-

Min 10 couv.

Ud af huset

250,-

pr. couvert, min. 4 couv.

Hanens store julebuffet

Menuen:

· Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat

· Hjemmestegte sild m/ hjemmelavet kartoffelsalat

· Hjemmerøget laks m/ røræg

· Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron

· Hjemmerøget oksefilet m/ æblesalat

· Hjemmelavet rullepølse m/ sky og løg

· Hjemmelavet sylte m/ sennep og hjemmelavet rødbeder

· Tarteletter m/ hjemmelavet høns i asparges

· Lun hjemmelavet leverpostej m/ sprød bacon og champignon

· Andesteg m/ hjemmelavet rødkål og lækker andesovs

· Hjemmelavet medisterpølse m/ julehvidkål

· Hjemmerøget hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede kartofler

· Sprødstegt ribbensteg m/ appelsinsalat

· Ostebord m/ danske og udenlandske oste

· Oliven og marinerede nødder

· Hjemmelavet ris a la mande m/ lun kirsebærsauce

· Brød, kiks, smør, hjemmelavet fedt

Pris pr. couvert i huset:

400,-

Min 10 couv.

Ud af huset

350,-

pr. couvert, min. 10 couv.

Vi vil gerne tage højde for allergikere, vegetarer og veganere.

Dog kan der være et tillæg

Efterår/vinter menu:

Røgtallerken fra egen røgovn m/krondyr og oksefilet

m/ peberrod, pickles, syltet løg, rugbrødschips og sauce cumberland


Helstegt okseculotte

m/ svampetimbale, bagt selleri og hokaido

Salat m/ ruccola og mozzarella 

Rødvinssauce og pommes rissolles

Hjemmelavet æbletærte 

m/ rørt creme fraiche eller vanilje parfait

2 retter 300kr.

Min 10 couv.

3 retter 325kr.

Min 10 couv.

Efterår/vinter buffet:

  • Rosastegt kalvecuvette
  • Nakkefilet m/ sprød svær
  • Kalkuncuvette m/ hvidløg, timian og rosmarin


Hertil:

  • Rosenkålssalat m/ bacon, æbler og sprøde chips
  • Efterårssalat m/ dadler, tranebær og nedkogt balsamico
  • Pommes hasselback og paprikasauce
  • Møllehjul og hvidløgssmør


Desert:

  • Gateau Marcel m/ syrlig sorbet


Kun buffet pr. person 250,-

Buffet inkl. dessert pr. person 300,-

Måske Byens Bedste Smørrebrød:

Det er anrettet på fade, lige til at sætte på bordet!

Dette er afhentningspris, vi leverer gerne, men det koster lidt.

Ved faste leverancer kan prisen forhandles! Alt er selvfølgelig hjemmelavet.

Smørrebrød 60,-

Snitter 40,-

Disse varianter findes altid:

• Æg og rejer m/kaviar

• Roastbeef m/remoulade, ristede løg og peberrod

• Dyrlægens natmad

• Kogt skinke m/italiensk salat og asparges

• Fiskefilet m/remoulade og asparges

• Leverpostej m/rødbeder og bacon

• Flæskesteg m/rødkål og surt

Der findes et utal af varianter, så lad os vide hvis der er noget du kunne tænke dig!

Bestilles inden kl. 10.00 til samme dag

Der kan forekomme dage, hvor det ikke er muligt at få pga. travlhed i og ud af huset. Vi beklager.


Bestil bord:

75 52 97 20

Skriv til os:

Den.gyldne.hane@mail.dk

Besøg os:

Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding


ÅBNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.