image_pdfimage_print

Mad ud af huset som er tilpasset dine ønsker

Hos Restaurant Den Gyldne Hane har du mulighed for at bestille mad ud af huset til både større og mindre selskaber. Vi planlægger sammen med dig en tilpasset og lækker menu, således at alt maden bliver efter dine ønsker. Desuden tilbyder vi forudbestemte menuer ud af huset til f.eks. Mortensaften og jul. På den måde kan du bestille en samlet menu så du hverken skal bekymre dig om forret, hovedret eller dessert. Det mener vi er den nemmeste løsning på mad ud af huset.

 

Traditionel eller speciel mad ud af huset?

Hos os er alle retter baseret på gode råvarer, god smag og flot anretning, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, heller ikke når du bestiller mad ud af huset. Vi tilbyder flere forskellige selskabsmenuer, som spænder fra både skaldyr og fisk til mørbrad og and. Med vores store udvalg af forskellige retter har du mulighed for at sammensætte din egen menu. På den måde er du sikret et velsmagende måltid til dit selskab med vores løsning på mad ud af huset.

 

Kunder vender tilbage til vores restaurant

På baggrund af vores gode råvarer og høje kvalitet bestræber vi os på at tilbyde ligeså lækker mad ud af huset, som vi tilbyder i vores restaurant og til selskaber i huset. Dermed kan vi tilbyde et godt og solidt måltid uanset om du kommer til vores restaurant eller om du bestiller mad ud af huset. Med muligheden for en tilpasset menu ønsker vi derfor også at imødekomme den enkelte kunde, så vi opnår fuld tilfredshed. På den måde vender mange af vores kunder tilbage igen og igen.

 

Lige til at spise – bestil mad ud af huset i dag

Vores mad er altid klar til at tage med hjem og sætte direkte på bordet, og det betyder, at du sparer en masse tid ved at vælge vores mad til dit næste arrangement eller til familiens aftensmadsbord. Vi laver mad til alle selskabsstørrelser, og du kan kontakte os på telefon 75 52 97 20 for at bestille netop den menu, som du ønsker. Vores mad ud af huset kan afhentes i vores restaurant på Christian 4 vej 23 i Kolding omkring Vejle og Fredericia, eller vi kan sammen lave en aftale om levering til dig.

 

Husk vi også har selskabslokaler

Udover levering af mad ud af huset, er du også velkommen hos os. Du kan nemlig leje vores selskabslokaler, hvis du skal holde et større arrangement.

Alle arrangementer inkluderer velkomstdrink, 3 retters menu, Hanens hvid- og rødvin samt øl og vand ad libitum under middagen samt dessertvin, og med efterfølgende kaffe og kage.

Top

RESTAURANTEN

Restauranten genåbner d. 9/6 - ring allerede nu på 75529720 for, at reservere bord.

 

TAKEAWAY

Ønsker du Take Away venligst se vores FB, da den altid vil være opdateret
Evt. se nederst på denne side, hvor vores opslag også bliver vist.

 

INFO
Ønsker man at annullere et allerede bestilt arrangement,
venligst kontakt os så hurtigt som muligt på tlf: 75529720.