Restaurant Den Gyldne Hane

Den Gyldne Hane er, med sin beliggenhed ved den smukke Geografiske Have, blandt en af de skønneste restauranter i Danmark.

 

Bygningen, som er den oprindelige hovedbygning til Petersbjerggård, blev ved Koldings 700 års jubilæum i 1968, flyttet til Den Geografiske Have.

Petersbjerggård er i arkitektonisk henseende en værdifuld bindingsværksbygning, som formodentligt kan dateres til 1600-tallet. Ved genopbygningen har man så vidt muligt bevaret bygnings oprindelige præg, såvel det ydre som i det indre.

Det smukke bindingsværkshus, de hyggelige stuer, god og rigeligt mad samt den pragtfulde beliggenhed, er rammen om Restaurant Den Gyldne Hane.

 

Den Gyldne Hane holder fast i traditionerne med de gamle danske retter samt inspiration fra det franske køkken. Kort sagt alle de elementer, der kendetegner dansk kroidyl, når den er bedst.

Vi sætter en stor ære i at alt er hjemmelavet med friske råvarer. Blandt andet har vi stor erfaring med vores røgeovn, som både kan varm- og kold ryge. I køkkenet lægges der stor vægt på sæsonsvarer og kvalitet.

 

I sommersæsonen har vi mulighed for udendørs servering på vores dejlige terrasse, der ligger op til Den Geografiske Have.

Top