Frokostkort

60. Hanen's anretning (min. 2 couv.):

Hjemmestegte sild og marinerede hvide sild med karrysalat og 1⁄2 æg med rejer

Hjemmerøget laks med asparges og røræg

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Lun hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon

Lun mørbradbøf med champignon a la creme

2 slags ost og frugtsalat.

Kr. 320,-

61. Hanens stjerneskud:

Med hvidvins dampet rødspættefilet og pandestegt rødspættefilet pyntet med rejer, friske asparges og hjemmerøget laks serveret med hjemmerørt mayo og rød dressing

Kr. 198,-

62. Klassisk Pariserbøf:

Med kapers, peberrod, rå løg, hjemmesyltede rødbeder samt rå æggeblomme

Kr. 198,-

63. Æggekage:

Med røget bacon og spæk, friske tomater, purløg samt ristet rugbrød serveret med hjemmesyltede rødbeder og sennep. (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)

Kr. 160,-

64. Kold hjemmerøget laks:

Ad libitum. Serveret med friske asparges, røræg, stuvet spinat samt hjemmebagt brød

Kr. 198,-

65. Svinemørbrad:

Med champignon a la creme, råstegte kartofler og hjemmesyltede agurkesalat

Kr. 198,-

66. Hanens Club sandwich:

Med kylling, sprødstegt bacon, spejlæg, sprød salat og hjemmelavet karrydressing

Kr. 198,-

68. Frokosttallerken:

Steak af oksefilet med bløde løg, lufttørret skinke med melon, hjemmerøget laks med sennepsdressing og 1 slags ost med sødt og knas

Kr. 290,-

På nær smørrebrød og Hanens anretning, så kan alle vore frokostretter laves i en mindre størrelse til gæsten med den lille appetit, til en rabat på kr. 20,- 

Smørrebrød

72. Fiskefilet

Pandestegt rødspættefilet, hjemmerørt 

remoulade og rejer 

Kr. 120,-

72. Dyrlægens natmad:

Hjemmelavet leverpostej, saltkød, hjemmerørt 

mayo, løg og sky 

Kr. 85,-

75. Æg & rejer:

Æg, rejer, hjemmerørt mayonnaise, karse, 

citron og agurk 

Kr. 85,-

75. Roastbeef:

Roustbeef, hjemmerørt remoulade, peberrod, 

ristede løg og hjemmesyltede agurker 

Kr. 85,-

76. Kartoffel:

Kartofler, hjemmerørt mayo, rødløg, tomat og 

karse 

Kr. 75,-

Til kaffen

70. Dagens Kage:

Vælg mellem lun hjemmelavet æbletærte med rørt creme fraiche eller hjemmelavet brownies med hjemmelavet vaniljeis

Kr. 75,-

71. Hjemmelavet islagkage:

Med choko/mint, jordbær og vaniljeis, marcipan, nougat og fragilité hertil frugtcoulis

kr. 85,-

VÆR SOCIALE MED OS

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
20 hours ago

Nem aftensmad uge 4

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag: har vi åbent i restauranten til stegt ål ad libitum 300,-til ikke fiskespisende vil der være Wienerschnitzel.

Lørdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder 125,-

Bestil på 75529720
Afhentes mellem 17:00 og 18:00
... See MoreSee Less

Nem aftensmad uge 4

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag: har vi åbent i restauranten til stegt ål ad libitum 300,-til ikke fiskespisende vil der være Wienerschnitzel.

Lørdag: Biksemad med spejlæg og rødbeder 125,- 

Bestil på 75529720
Afhentes mellem 17:00 og 18:00Image attachment
2 days ago

En lille stemnings video fra da vi igen i år leverede mad til en fyldt Gørding hal, inden Kandis skulle optræde 🎊🎉

Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset så kontakt os på den.gyldne.hane@mail.dk eller 75 52 97 20 ☎️ Så kan vi i fælleskab lave en menu der passer til dine behov. Om i er 10 personer eller 600 👨🏼‍🍳

Ps. Der er stadig et par ledige borde til fredag aften til ålespisning 👩‍🍳
... See MoreSee Less

En lille stemnings video fra da vi igen i år leverede mad til en fyldt Gørding hal, inden Kandis skulle optræde 🎊🎉

Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset så kontakt os på den.gyldne.hane@mail.dk eller 75 52 97 20 ☎️ Så kan vi i fælleskab lave en menu der passer til dine behov. Om i er 10 personer eller 600 👨🏼‍🍳

Ps. Der er stadig et par ledige borde til fredag aften til ålespisning 👩‍🍳Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Er der take away på søndag?

Mikkel Overgaard

Stadig ledige borde til åle spisning d. 24/1!

Samt en menu til valentinsaften d. 14/2 ❤️

Bestil bord nu på 75 52 97 20 ☎️Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Stadig ledige borde til åle spisning d. 24/1! 

Samt en menu til valentinsaften d. 14/2 ❤️

Bestil bord nu på 75 52 97 20 ☎️

1 CommentComment on Facebook

Hvad tid er ål?

2 weeks ago

... See MoreSee Less

1 CommentComment on Facebook

Godt billede

2 weeks ago

Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Så er der kommet datoer på årets første tema aftener 🐓

Klik jer ind på restdengyldnehane.dk/tema-aftener for at tilgå datoerne, herunder vores fiskeaften (7. marts) og ålespisning (24. januar & 21. februar)🐟

Aftenerne vil løbende blive opdateret med menuer og priser 👨🏼‍🍳

Borde kan bestille på 75 52 97 20 ☎️

4 CommentsComment on Facebook

Det er bare sådan et dejlig sted👌👏🥰

Jeg savner nu da i havde åben i restauranten om aftenen 🥩🍷 Der er lækker mad på jeres tema aftner, men meget støj ☺️

Anette Kryger Buch se 😋 7. Marts 😍

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ferielukket uge 28-29

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio