Forretter:

Klar suppe:

m /boller og urter

55,-

Aspargessuppe:

m /boller og asparges

60,-

Tarteletter:

m /høns i asparges

65,-

Stegeretter:

Flæskesteg:

m/rødkål, brunede- og hvidekartofler

135,-

Sprængt nakkesteg:

m /grøntsager, aspargessauce og hvidekartofler

135,-

Kalvesteg:

stegt som vildt, m /waldorfsalat, tyttebær, brunede- og hvidekartofler

160,-

Dansk bøf:

m /blødeløg, rødbeder og hvidekartofler

125,-

Karbonader:

m /grøntsager, skysauce og hvidekartofler

125,-

Hanens gryderet:

m/ okse/kalvekød

153,-

Det kolde køkken:

Kold anretning som buffet:

m /lunt

155,-

Snitter:

45,- pr. stk.

Desserter:

Is:

m /frugter og flødeskum

65,-

Citronfromage:

m/ flødeskum

65,-

Frugtgrød:

m/ mælk

55,-

Kaffebord:

Kaffe:

ad libitum

35,-

½ Hjemmebagt bolle:

15,-

Kringle:

40,-

Lagkage:

55,-

Frugttærte:

55,-

Småkager:

20,-

Kransekage:

25,- pr. stk.

Vi anbefaler hele kaffebordet:

½ bolle, kringle, lagkage og småkager

135,-

Turistmenuen gælder kun mandag-fredag med min. 25 kuverter.


Bestil bord:

75 52 97 20

Skriv til os:

Den.gyldne.hane@mail.dk

Besøg os:

Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding


ÅBNINGSTIDER

Mandag – Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio – Web med mere