Forretter:

Klar suppe:

m /boller og urter

55,-

Aspargessuppe:

m /boller og asparges

60,-

Tarteletter:

m /høns i asparges

65,-

Stegeretter:

Flæskesteg:

m/rødkål, brunede- og hvidekartofler

135,-

Sprængt nakkesteg:

m /grøntsager, aspargessauce og hvidekartofler

135,-

Kalvesteg:

stegt som vildt, m /waldorfsalat, tyttebær, brunede- og hvidekartofler

160,-

Dansk bøf:

m /blødeløg, rødbeder og hvidekartofler

125,-

Karbonader:

m /grøntsager, skysauce og hvidekartofler

125,-

Hanens gryderet:

m/ okse/kalvekød

153,-

Det kolde køkken:

Kold anretning som buffet:

m /lunt

155,-

Snitter:

45,- pr. stk.

Desserter:

Is:

m /frugter og flødeskum

65,-

Citronfromage:

m/ flødeskum

65,-

Frugtgrød:

m/ mælk

55,-

Kaffebord:

Kaffe:

ad libitum

35,-

½ Hjemmebagt bolle:

15,-

Kringle:

40,-

Lagkage:

55,-

Frugttærte:

55,-

Småkager:

20,-

Kransekage:

25,- pr. stk.

Vi anbefaler hele kaffebordet:

½ bolle, kringle, lagkage og småkager

135,-

Turistmenuen gælder kun mandag-fredag med min. 25 kuverter.

Udskriv menuen

Bestil bord:

75 52 97 20

Skriv til os:

Den.gyldne.hane@mail.dk

Besøg os:

Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding


Ind til den 17/1 2022 er vi lukket ned, vi har dog åben for selskaber.


Vi håber ikke der kommer flere restrektioner derefter.