Forretter:

Klar suppe:

m /boller og urter

50,-

Aspargessuppe:

m /boller og asparges

55,-

Tarteletter:

m /høns i asparges

60,-

Stegeretter:

Flæskesteg:

m/rødkål, brunede- og hvidekartofler

130,-

Sprængt nakkesteg:

m /grøntsager, aspargessauce og hvidekartofler

130,-

Kalvesteg:

stegt som vildt, m /waldorfsalat, tyttebær, brunede- og hvidekartofler

155,-

Dansk bøf:

m /blødeløg, rødbeder og hvidekartofler

120,-

Karbonader:

m /grøntsager, skysauce og hvidekartofler

120,-

Hanens gryderet:

m/ okse/kalvekød

148,-

Det kolde køkken:

Kold anretning som buffet:

m /lunt

150,-

Snitter:

40,- pr. stk.

Desserter:

Is:

m /frugter og flødeskum

60,-

Citronfromage:

m/ flødeskum

60,-

Frugtgrød:

m/ mælk

50,-

Kaffebord:

Kaffe:

ad libitum

30,-

½ Hjemmebagt bolle:

15,-

Kringle:

40,-

Lagkage:

45,-

Frugttærte:

50,-

Småkager:

20,-

Kransekage:

25,- pr. stk.

Vi anbefaler hele kaffebordet:

½ bolle, kringle, lagkage og småkager

125,-

Turistmenuen gælder kun mandag-fredag med min. 25 kuverter.

Udskriv menuen

Bestil bord:

75 52 97 20

Skriv til os:

Den.gyldne.hane@mail.dk

Besøg os:

Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding