image_pdfimage_print

Julebuffet all inclusive

  • Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat
  • Varmrøget laks fra egen rygeovn m/ citronpeber og
    rogndressing
  • Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron
  • Tarteletter m/ hjemmelavet høns i asparges
  • Lun hjemmelavet leverpostej m/ sprød bacon og champignon
  • Hjemmelavet medisterpølse m/ julehvidkål
  • Hjemmerøget hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede
    kartofler
  • Sprødstegt ribbensteg m/ appelsinsalat og rødkål
  • Ostebord m/ danske og udenlandske oste
  • Oliven og marinerede nødder
  • Hjemmelavet ris a la mande m/ lun kirsebærsauce
  • Brød, kiks, smør, hjemmelavet fedt

Under julebuffeten vil der være fri juleøl, øl, sodavand og vin
1 snaps til silden samt kaffe til osten

Pris pr. couvert 500,-

min. 10 couv.

Fri drikkevarer incl. spiritus & snaps i 7 timer

Pris pr. couvert 800,-

Evt. tilkøb af natmadssuppe

Pris pr. couvert 35,-


Store julebuffet

  • Hvide sild m/ hjemmelavet karrysalat
  • Hjemmestegte sild m/ hjemmelavet kartoffelsalat
  • Hjemmerøget laks m/ røræg
  • Pandestegte fiskefileter m/ hjemmelavet remoulade og citron
  • Hjemmerøget oksefilet m/ æblesalat
  • Hjemmelavet rullepølse m/ sky og løg
  • Hjemmelavet sylte m/ sennep og hjemmelavet rødbeder
  • Tarteletter m/ hjemmelavet høns i asparges
  • Lun hjemmelavet leverpostej m/ sprød bacon og champignon
  • Andesteg m/ hjemmelavet rødkål og lækker andesovs
  • Hjemmelavet medisterpølse m/ julehvidkål
  • Hjemmerøget hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede
    kartofler
  • Sprødstegt ribbensteg m/ appelsinsalat
  • Ostebord m/ danske og udenlandske oste
  • Oliven og marinerede nødder
  • Hjemmelavet ris a la mande m/ lun kirsebærsauce
  • Brød, kiks, smør, hjemmelavet fedt

Pris pr. couvert 350,-
min. 10 couv.

Ud af huset 300,-


Traditionelle julefrokost

  • Hvide sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Varmrøget laks med rogncreme
  • Æg og rejer
  • Glaseret hamburgerryg med julehvidkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Leverpostej med bacon/champignons
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brie og druer
  • Inkl. brød og smør

Pris pr. couvert 250,-
min. 10 couv.

(ud af huset)

Pris pr. couvert 198,-
min. 4 couv.

Kan også leveres som platte, + 30,- pr. person

Top

Takeaway

(Vi har lukket for mad ud af huset samt takeaway den 6. og 7. marts)

Tirsdag til fredag vil der være mulighed for frokost takeaway
Stort stjerneskud: stegt og dampet rødspættefilet anrettet med røget laks og rejer 145,-
Smørrebrød 45,-

Bestil på 75529720 senest dagen før
Afhent mellem 12:00 og 13:00

AFTEN TAKE-AWAY

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og hjemmesyltede rødbeder 100,-
Fredag: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, skysovs og wienerdreng 150,-
Lørdag: Dagens ret, vi skifter lidt ud om lørdagen 100,- til 150,-Ring og hør nærmere.
Søndag: Hanens gryde med strimler af kalve og oksekød i en paprikasovs med perleløg
og bacon hertil ris, stegte kartofler og hjemmesyltede agurker 100,-

Tilkøb af mix salat 30,-

Ring på 75529720 mellem kl. 10:00 og 15:00
Afhentes mellem kl. 17:00 og 18:00

Vi glæder os til at se Jer igen,

selvom det kun er kort ved afhentning.
Liselotte og Jan