23 FEBRUAR 2024
Forret
Flødelegeret muslingesuppe m/ grillet kammusling, blåmusling og grønmusling
Mellemret
Rimmet torsk m/ jordskokkechips, urtemayo og syltet æble
Mellemret
½ gratineret jomfruhummer & croquet af jomfruhummerrisotto m/ brunet smør & hvidløg
Gane renser
Blodgrape sorbét m/ tørret grapefrugt & skovsyre
Hovedret
Grillet kulmule filet m/ røget gulerodspuré, grillet limefrugt & 1/1 sort tigerreje
Dessert
Creme brulée m/ frisk vanilje & syltet pære
ÅBNINGSTIDER
Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer
Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11
Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener
Lukket mellem jul og nytår.
Ferielukket uge 28-29
Ring altid for bordbestilling,
da vi kan have alt optaget.
WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio - Web med mere