MENU

Vildt aften

Den 13. og 14 oktober 2023 - kl. 18 00

Vinsmagning v/ Claus Wilms

Forret

Voul a vent med vildtfugle og skovsvampe stuvning

Buffet

Buffet med alt hvad vi kan få ned fra himlen, hvad der kommer ud af skoven og hvad der ellers findes af VILDE sager. Dertil serveres masser af svampe, kartofler, salater og saucer.


Dessert

Havtorn/rabarber consommé med syltet rabarber og havtornesorbet 

650,- pr. person

VÆR SOCIALE MED OS

Følg os på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Take away i morgen d. 24/4 🐓

Hanens gryderet m/ stegte kartofler, ris og hjemmesyltede agurker 125,- 👨🏼‍🍳

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰
... See MoreSee Less

Take away i morgen d. 24/4 🐓

Hanens gryderet m/ stegte kartofler, ris og hjemmesyltede agurker 125,- 👨🏼‍🍳

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰
3 weeks ago

Take away i morgen d. 10/4:

Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,- 👨🏼‍🍳

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰

Bestil på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Take away i morgen d. 10/4:

Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,- 👨🏼‍🍳

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰

Bestil på 75 52 97 20 ☎️
4 weeks ago

Take away i uge 14 ☀️

Torsdag d. 3/4:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler & hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag d. 4/4:
Wienerschnitzel m/ sky sovs, brasede kartofler, ærter og wienerdreng 175,-

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

OBS! Stadig ledige borde i påsken til frokost
🐓🐣🌷
... See MoreSee Less

Take away i uge 14 ☀️

Torsdag d. 3/4:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler & hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag d. 4/4:
Wienerschnitzel m/ sky sovs, brasede kartofler, ærter og wienerdreng 175,-

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

OBS! Stadig ledige borde i påsken til frokost
🐓🐣🌷
1 month ago

Påsken er på vej 🌞🐣

Derfor har vi også lavet en påske menu bestående af:
Marineret sild m/ karrysalat
Varmrøget laks m/ baslilikumscreme
Fiskefilet m/ remoulade
1/2 æg m/ rejer & mayo
Hjemmebagt brød
OG
Lun farseret unghane m/ æble/løg chutney
Lunt braiseret lam m/ rodfrugter
OG
Toscatærte m/ creme fraiche

350,- i huset
270,- ud af huset

Er du mere til et stjerneskud eller æggekage, så har vi også åbent i a la carte restauranten følgende dage:

Søndag d. 13/4
Fredag d. 18/4
Lørdag d. 19/4
Søndag d. 20/4

Til frokost selvfølgelig 👨🏼‍🍳🐓

Bestil bord på 75 52 97 20 ☎️
... See MoreSee Less

Påsken er på vej 🌞🐣

Derfor har vi også lavet en påske menu bestående af: 
Marineret sild m/ karrysalat
Varmrøget laks m/ baslilikumscreme
Fiskefilet m/ remoulade 
1/2 æg m/ rejer & mayo
Hjemmebagt brød
OG
Lun farseret unghane m/ æble/løg chutney
Lunt braiseret lam m/ rodfrugter
OG
Toscatærte m/ creme fraiche 

350,- i huset
270,- ud af huset 

Er du mere til et stjerneskud eller æggekage, så har vi også åbent i a la carte restauranten følgende dage:

Søndag d. 13/4 
Fredag d. 18/4
Lørdag d. 19/4
Søndag d. 20/4

Til frokost selvfølgelig 👨🏼‍🍳🐓

Bestil bord på 75 52 97 20 ☎️
1 month ago

Take away i uge 12 🐓

Torsdag d. 20/3:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler & hjemmesyltede rødbeder 125,-

Fredag d. 21/3:
Wienerschnitzel m/ skysovs, brasede kartofler, ærter & wienerdreng 175,-

Søndag d. 23/3:
Hanens gryderet m/ stegte kartofler, ris & hjemmesyltede agurker 125,-

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰
... See MoreSee Less

Take away i uge 12 🐓

Torsdag d. 20/3:
Stegt flæsk m/ persillesovs, hvide kartofler & hjemmesyltede rødbeder 125,- 

Fredag d. 21/3:
Wienerschnitzel m/ skysovs, brasede kartofler, ærter & wienerdreng 175,-

Søndag d. 23/3:
Hanens gryderet m/ stegte kartofler, ris & hjemmesyltede agurker 125,-

Bestil på 75 52 97 20 ☎️

Afhentning mellem 17:00-18:00 ⏰

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag åbent ved forudbestilling min. 10 personer

Onsdag – Søndag åbent fra kl. 11

Aften åbent kun mod forudbestilling, eller ved temaaftener

Lukket mellem jul og nytår.

Ferielukket uge 28-29

Ring altid for bordbestilling,

da vi kan have alt optaget.

WordPress hjælp og hjemmeside lavet af Magio